Suudi Arabistan'da artık kızlar da yanmaktan kurtulacak. Evet yanlış okumadınız. Bugüne kadar bu ülkede çıkan yangınlarda erkek itfaiyeciler, dini kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle karşı cinse dokunamıyordu. Bundan sekiz yıl önce yaşanan bir olayda itfaiye kız öğrencileri kurtaramamış, hatta dışarı çıkmak isteyenleri tesettüre uygun giyinmedikleri gerekçesiyle içeri hapsetmiş ve 15 kız yanarak ölmüştü.
2 posters
Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler
captcha- Site Yöneticisi
Katkı Puanı : 718
- Post n°1
Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler
supeluta- Site Yöneticisi
Katkı Puanı : 802
ama sevgili captcha bunun islamla ne ilgisi var allah aşkına, islamı iyi anlamadığın zaman işte böyle sonuçlarla karşılaşıyorsun canım.
captcha- Site Yöneticisi
...erkek itfaiyeciler, dini kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle karşı cinse dokunamıyordu.
bu yeterli değil mi sevgili admin
supeluta- Site Yöneticisi
Katkı Puanı : 802
captcha demiş ki:...erkek itfaiyeciler, dini kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle karşı cinse dokunamıyordu.
bu yeterli değil mi sevgili admin
yok hayır yeterli değil, ille de islamın suçu değil arkadaş, aslında islam çok harikadır da işte insanlar ah şu dinini bilmeden yaşayan insanlar
captcha- Site Yöneticisi
bir ay boyunca sana sabah-akşam "vasko tan" öneriyorum sevgili admin