www.deizm.org'un gelişmesi için bir şeyler yapmak istemez misin?

İletişim: deizmturkiye@gmail.com

Join the forum, it's quick and easy

www.deizm.org'un gelişmesi için bir şeyler yapmak istemez misin?

İletişim: deizmturkiye@gmail.com

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
#SomayıUnutma
Sorumluların ceza almaları için, böyle bir katliamın bir daha yaşanmaması için #SomayıUnutma.

2 posters

Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler

captcha
    captcha
    Site Yöneticisi
    Site Yöneticisi

Erkek Mesaj Sayısı : 342
    Katkı Puanı : 718

Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler Empty Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler

Mesaj tarafından captcha C.tesi Mayıs 29, 2010 4:38 am

Suudi Arabistan'da artık kızlar da yanmaktan kurtulacak. Evet yanlış okumadınız. Bugüne kadar bu ülkede çıkan yangınlarda erkek itfaiyeciler, dini kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle karşı cinse dokunamıyordu. Bundan sekiz yıl önce yaşanan bir olayda itfaiye kız öğrencileri kurtaramamış, hatta dışarı çıkmak isteyenleri tesettüre uygun giyinmedikleri gerekçesiyle içeri hapsetmiş ve 15 kız yanarak ölmüştü.

supeluta
    supeluta
    Site Yöneticisi
    Site Yöneticisi

Erkek Mesaj Sayısı : 658
    Katkı Puanı : 802

Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler Empty Geri: Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler

Mesaj tarafından supeluta Paz Mayıs 30, 2010 12:53 am

ama sevgili captcha bunun islamla ne ilgisi var allah aşkına, islamı iyi anlamadığın zaman işte böyle sonuçlarla karşılaşıyorsun canım. Smile
    captcha
    captcha
    Site Yöneticisi
    Site Yöneticisi

Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler Empty Geri: Gezdim diyar-ı küfrü gördüm beldeler, kaşaneler... Dolaştım mülk-i İSLAMı gördüm bütün viraneler

Mesaj tarafından captcha Paz Mayıs 30, 2010 1:46 am

...erkek itfaiyeciler, dini kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle karşı cinse dokunamıyordu.

bu yeterli değil mi sevgili admin Smile
    supeluta
    supeluta
    Site Yöneticisi
    Site Yöneticisi

Erkek Mesaj Sayısı : 658
    Katkı Puanı : 802

Mesaj tarafından supeluta Paz Mayıs 30, 2010 2:21 am

captcha demiş ki:
    ...erkek itfaiyeciler, dini kurallara aykırı olduğu gerekçesiyle karşı cinse dokunamıyordu.

bu yeterli değil mi sevgili admin Smile

yok hayır yeterli değil, ille de islamın suçu değil arkadaş, aslında islam çok harikadır da işte insanlar ah şu dinini bilmeden yaşayan insanlar Smile Very Happy
    captcha
    captcha
    Site Yöneticisi
    Site Yöneticisi

Mesaj tarafından captcha Paz Mayıs 30, 2010 2:24 am

bir ay boyunca sana sabah-akşam "vasko tan" öneriyorum sevgili admin Very Happy

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 6:17 am